Vrije bouwkavels

Kavel kopen in Steenwijk

Liever zelf je droomhuis bouwen? Geen probleem, er zijn ook volop mogelijkheden om een kavel te kopen in het Kornputkwartier in Steenwijk. De gemeente Steenwijkerland biedt in het Kornputkwartier namelijk ook een aantal vrije bouwkavels aan.

Zelf je droomhuis in Steenwijk bouwen

Zelf een huis bouwen op een vrije kavel kan veel voordelen hebben. Denk bijvoorbeeld aan de vrijheid die je hebt. Altijd al gedroomd van een grote woonkeuken en extra grote ramen die zorgen voor nog meer lichtinval? Je kunt al je woonwensen in een keer verwezenlijken en je huis helemaal afstemmen op jouw smaak. Zo kun je wonen zoals jij wilt en zelfs nu al rekening houden met veranderingen in de toekomst. Bovendien biedt zelfbouw de mogelijkheid om extra duurzaam te bouwen, zodat je veel energie en geld kunt besparen. In het Steenwijker Kornputkwartier heb je deze mogelijkheid. Ontdek welke kavel aansluit op jouw woonwensen.

Bekijk de beschikbare bouwkavels

Kavel kopen in Steenwijk? Op de kaart hieronder vind je een actueel overzicht van de beschikbare bouwkavels in het Kornputkwartier. Klik op de legenda voor een toelichting.

Meer weten over de kavels in het Kornputkwartier? Neem danĀ contact met ons op.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws over het Kornputkwartier? Laat je gegevens achter en ontvang elke maand een nieuwsbrief met de nieuwste updates.

    Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Vink aan wat van toepassing is (meerdere antwoorden mogelijk).

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring.