Cadeaubon voor kopers van een vrije kavel

Cadeaubon voor kopers van een vrije kavel

Leuk nieuws voor iedereen die net een bouwkavel heeft gekocht, of die van plan is om binnenkort een bouwkavel te kopen in het Kornputkwartier. De gemeente Steenwijkerland biedt haar kopers van een vrije bouwkavel namelijk een cadeaubon aan ter waarde van € 500,-. Deze bon is te gebruiken voor de inrichting van je tuin. Want zeg nu zelf, bij een gloednieuw huis hoort toch ook een mooie tuin?

Het kopen van een kavel gaat meestal niet over een nacht ijs. Logisch, het gaat tenslotte om je nieuwe thuis. Heb je de kavel eenmaal gekocht, dan volgen er nog veel meer keuzes. Welke kleuren krijgen de muren, welke tegels krijgt de badkamer en hoe ga je de keuken eigenlijk indelen? De tuin is dan vaak niet je eerste zorg. Zonde, want een fijne tuin is minstens zo belangrijk. De gemeente Steenwijkerland helpt je daarom graag een beetje op weg met een cadeaubon ter waarde van € 500,-. Laat je tuin ontwerpen en/of aanleggen door een erkend hoveniersbedrijf (Hoveniersbedrijf Rudy Glastra).

Actievoorwaarden
Je komt in aanmerking voor de cadeaubon als: je een woningbouwkavel in de gemeente Steenwijkerland hebt gekocht en je de koopovereenkomst tussen 1 maart en 31 juli 2018 hebt getekend. Je ontvangt dan een cadeaubon ter waarde van € 500,- (excl. btw). Je kunt de bon gebruiken voor het laten opmaken van een tuinontwerp of voor de aanleg van je tuin, door Hoveniersbedrijf Rudy Glastra. De cadeaubon is na ontvangst nog twee jaar geldig. Inwisselen tegen geld is niet mogelijk.

Het ontwerp of de aanleg van de tuin omvat de volgende onderdelen:

Neem voor meer informatie contact op met Marijke Dam, woonconsulent bij de gemeente Steenwijkerland.
T. 14 0521
M.  info@wonenmetmeerwaarde.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws over het Kornputkwartier? Laat je gegevens achter en ontvang elke maand een nieuwsbrief met de nieuwste updates.

    Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Vink aan wat van toepassing is (meerdere antwoorden mogelijk).

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring.