Kornputkwartier verwelkomt 300e bewoners

Kornputkwartier verwelkomt 300e bewoners

Kansen voor iedereen

 

16 maart 2018De gemeente, projectontwikkelaars, buurtbewoners en toekomstige bewoners zijn gisteren bij elkaar gekomen om de verkoop van de 300e kavel in Kornputkwartier op feestelijke wijze te vieren. Daarbij is meteen het startsein gegeven voor de verkoop van nieuwbouwproject De Maarschalk en biedt de gemeente de laatste vrije kavels in de wijk aan.

Zowel wethouder Oene Akkermans als directeur van projectontwikkelaar Van Wijnen Peter Hutten onderstrepen het belang van samen bouwen voor een brede doelgroep. Alleen hierdoor heeft Kornputkwartier zich de afgelopen tien jaar kunnen ontwikkelen tot de gevarieerde, kindvriendelijke woonwijk dat het nu is. De wethouder plant daarom samen met de kopers van de 300e kavel een boom om het groene karakter van de wijk te versterken en onthult een zitbankje dat het sterke gemeenschapsgevoel symboliseert.

Voor wie zichzelf ook in de snelst groeiende woonwijk in Steenwijk ziet wonen, is goed nieuws. De verkoop van acht gloednieuwe comfortwoningen met een slaapkamer en badkamer op de begane grond en de laatste twintig vrije bouwkavels in Kornputkwartier is begonnen.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws over het Kornputkwartier? Laat je gegevens achter en ontvang elke maand een nieuwsbrief met de nieuwste updates.

    Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Vink aan wat van toepassing is (meerdere antwoorden mogelijk).

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring.