Succesvolle start verkoop De Maarschalk

Succesvolle start verkoop De Maarschalk

Weer zes gelukkige kopers in Kornputkwartier

 

29 maart 2018 – Hoera, goed nieuws: al zes kopers kunnen zichzelf gelukkig prijzen met een gloednieuwe comfortwoning aan De Maarschalk in Steenwijk. Van de acht beschikbare comfortwoningen zijn er inmiddels zes toegewezen. En dat terwijl de verkoop van nieuwe comfortwoningen in het Kornputkwartier pas twee weken geleden van start ging. 

 

Kies jij voor een comfortwoning?

Er zijn dus nog twee comfortwoningen beschikbaar. De gloednieuwe comfortwoningen van De Maarschalk in Steenwijk zijn twee-onder-een-kapwoningen, met slaap- en badkamer op de begane grond. Ideaal voor wie lang op dezelfde, mooie plek wil blijven wonen. De woningen beschikken ook over een extra woonlaag. Heel comfortabel wanneer de kinderen of kleinkinderen komen logeren, als hobbyruimte of als extra opbergruimte.

Snel wonen aan De Maarschalk

De comfortwoningen hebben een oppervlakte van 110 vierkante meter. Prijzen zijn vanaf 249.900 euro vrij op naam. Naar verwachting is de oplevering al in de zomer van 2019. Nu kopen, betekent dus volgend jaar al wonen. Meer weten over De Maarschalk? Kijk hier voor meer informatie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws over het Kornputkwartier? Laat je gegevens achter en ontvang elke maand een nieuwsbrief met de nieuwste updates.

    Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Vink aan wat van toepassing is (meerdere antwoorden mogelijk).

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring.