Nieuwe Veldheer

Jouw nieuwe hoofdkwartier in Steenwijk

Wil jij in een gemoedelijke wijk wonen, met veel groen en stedelijke voorzieningen om de hoek? Dan zit je in Nieuwe Veldheer goed. Aan de Compagnie in het Kornputkwartier in Steenwijk verrijzen straks twaalf gloednieuwe twee-onder-een-kapwoningen van deelproject Nieuwe Veldheer. Kies je voor een nieuwbouwwoning van Nieuwe Veldheer, dan kies je niet alleen voor een complete woning, maar ook voor een duurzame woning. Alle woningen zijn namelijk volledig gasloos gebouwd. Ook beschikken alle huizen over kunststof kozijnen, -ramen en -deuren, FCS-keurmerk hout, een lucht-water-warmtepomp en standaard vloerverwarming. Weinig onderhoud dus én goed voor het milieu. Zo ben jij klaar voor de toekomst.

Duurzaam wonen in Nieuwe Veldheer

Wonen in een duurzame twee-onder-een-kapwoning van Nieuwe Veldheer, betekent wonen te midden van een groene, kindvriendelijke omgeving. Je kunt kiezen uit twee woningtypes: de Vaandrig of de Foerier. Qua gevelaanzicht hebben beide woningtypes ieder een eigen stijl, maar van binnen lijken de woningen erg op elkaar. In de woningen zelf tref je op de begane grond een entree met toilet en een trap naar de eerste verdieping aan. Ook betreed je vanuit de entree de woonkamer met open woonkeuken. Dankzij de grote ramen geniet je hier van lekker veel licht. Wie nog wat extra ruimte wil, kan de begane grond uitbreiden met een uitbouw van 1.20 of 2.40 meter. Ook kun je kiezen voor grote openslaande deuren of een pui naar de achtertuin. Zo stap je vanuit de keuken direct de tuin in. Hier beschik je over genoeg ruimte voor een fijne loungeplek en speelruimte voor de kinderen.

Op de eerste verdieping van de woning bevinden zich maar liefst drie slaapkamers, een badkamer met een tweede toilet en een vaste trap naar de zolder. Ook deze woonlaag kan geheel naar eigen wens worden aangepast. Kies bijvoorbeeld voor een extra grote badkamer of voor een handige inloopkast. Op de tweede verdieping van de woning vind je tot slot een ruime zolder. Deze ruimte is vrij in te delen.

Wonen zoals jij dat wilt

In de twee-onder-een-kapwoningen van Nieuwe Veldheer kun je wonen zoals jij dat wilt. Alle woningen worden standaard opgeleverd met sanitair en tegelwerk en een handige fietsenberging. En dankzij de standaard vloerverwarming op zowel de begane grond als de eerste verdieping, zijn koude voeten verleden tijd. Je kunt je nieuwe thuis verder personaliseren naar eigen smaak. Wil je graag een bijkeuken, een trapkast of extra dakramen voor nog meer lichtinval? Het kan allemaal in Nieuwe Veldheer in het Kornputkwartier in Steenwijk.

Nieuwe Veldheer, omdat:

 • Geheel gasloos met warmtepomp
 • Standaard vloerverwarming
 • Goed geïsoleerd en energiezuinig
 • Alles naar eigen wens afwerken
 • Zorgeloos wonen dankzij SWK-garantie
 • Rustig wonen in een kindvriendelijke wijk

Kenmerken:

 • Vanafprijs: € 263.750,- v.o.n.*
 • Aantal kamers: 4
 • Woonoppervlakte: 131 – 135 m2
 • Kaveloppervlakte: 276 – 314 m2

* incl. het volledig gasloos en energiezuinig maken van de woning. 

Interieur Nieuwe Veldheer

Exterieur Nieuwe Veldheer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ben je geïnteresseerd in een woning van Nieuwe Veldheer? Vul dan het onderstaand formulier in. Je ontvangt dan regelmatig de nieuwsbrief met het laatste nieuws over dit nieuwbouwproject in het Kornputkwartier.

Wil je liever direct contact met de makelaar? Bel gerust De Boer + Ten Hoeve Makelaardij via telefoonnummer 0521 51 53 58 of mail naar info@boerentenhoeve.nl.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws over het Kornputkwartier? Laat je gegevens achter en ontvang elke maand een nieuwsbrief met de nieuwste updates.

  Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Vink aan wat van toepassing is (meerdere antwoorden mogelijk).

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring.